Handmade by Mandy

Mijn producten zijn handgemaakt en uniek. Wanneer u op zoek bent naar iets specifieks of een van de producten liever in een andere kleur zou willen mag u natuurlijk altijd contact opnemen zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden. Ook voor eventuele vragen mag u mij altijd mailen.


Let op! Voor kinderen jonger dan 3 jaar raad ik knuffels met veiligheidsogen af. In theorie zouden deze niet los moeten kunnen komen, maar ik neem het risico liever niet. Heb je een leuk knuffeltje gezien, maar deze is met veiligheidsogen en voor een kindje jonger dan 3 jaar? Informeer dan naar de mogelijkheden, veel van de producten zijn op bestelling te maken met eventuele aanpassingen, zoals geborduurde oogjes. Ook is het mogelijk een knuffel ter decoratie weg te zetten op het kamertje tot het kindje 3 jaar is, en dan het kindje ermee te laten spelen.

Ziet u een leuk product, maar twijfelt u of deze veilig is voor kinderen onder de 3 jaar? Neem contact op, dan helpt ik u hiermee verder.


De producten zijn eventueel ook op te halen.

Ik ben niet aansprakelijk voor bestellingen die bij de post kwijtraken. Wanneer u bij mij bestelt en de bestelling moet verzonden worden via pakketpost krijgt u van mij altijd een track&trace code zodat u uw pakketje kunt traceren. Voor bestellingen via brievenbuspost kan ik geen track&trace code geven. Wilt u de bestelling liever met pakketpost verzonden hebben dan via brievenbuspost? Stuur hiervoor een mail nadat u de bestelling heeft geplaatst.