Even voorstellen

Het begin van DIY-creations

Wij (moeder en dochter) zaten op een gezellige kerstavond samen aan de keukentafel. We zaten te kletsen over onze passies en hobby’s, dat zijn er nogal wat. Het zijn voornamelijk veel dingen op creatief gebied. Al snel draaide het gesprek zich richting de uitdagingen die we hadden bij het uitvoeren van onze hobby’s. Er was eigenlijk tijd tekort om echt te doen wat ons na aan ons hart lag. Daarbij moest er natuurlijk geld verdiend worden en wij zagen nog geen mogelijkheid dit te doen met onze hobby. 

Vraag

Wij zijn lid van veel groepen bij verschillende Social Media en al snel werd het duidelijk dat er heel veel mensen zijn met dezelfde interesses en uitdagingen als wij. Wat zou het toch prachtig zijn als we onze krachten zouden bundelen en samen van onze hobby ons werk kunnen maken. 

Aanbod

Op dit punt van het gesprek werd er bij ons aangeklopt en bij opening van de deur bleek het onze ondernemingsgeest te zijn. Als we nu alles op creatief gebied in één website zetten. Hoe mooi is dat? Met z'n allen kunnen we echt groot worden. Jullie maken prachtige creaties en wij bieden een verkoopplek. Of, jullie zoeken iets unieks en wij bieden het aan. Het is maar net met welk doel je deze website bezoekt. Een kwestie van vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Over DIY-Creations

Missie

Duurzaamheid

Van je hobby je werk maken is volgens ons één van de meest duurzame manieren van werken. Wij moeder en dochter, streven er dan ook naar om door middel van ons platform een bijdrage te kunnen leveren aan deze prachtige manier van werken.

Openheid en vertrouwen

Creativiteit is erg belangrijk, maar wij staan ook voor vertrouwen en openheid. Wij zijn namelijk van mening dat creativiteit nooit volledig tot zijn recht komt zonder deze twee elementen. Zonder vertrouwen en openheid dus ook geen creativiteit, Vertrouwen dat er met openheid iets moois verschijnt. Wij zijn ons hiervan bewust en streven dan ook naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen, al onze leveringen en al onze afspraken. Mocht er toch een hobbel op de weg zijn dan lossen wij dit op met openheid en creativiteit.

Waarvoor je bij ons terecht kunt

Wij verkopen de mooiste creaties gemaakt door onze creatieve verkopers, Iedereen die zelfgemaakte producten wil verkopen kan bij ons platform terecht. Verder bieden wij je inspiratie en kun je bij ons terecht voor hobbymaterialen van een uitstekende kwaliteit. Al deze diensten worden zowel in Nederland als België geleverd. 

Visie

Wij willen binnen nu en 10 jaar de wereld met elkaar verbonden hebben op het gebied van creativiteit. Van prachtige kunstvoorwerpen uit Nederland tot aan de andere kant van de wereld. Daarnaast willen wij iedereen op de wereld een mogelijkheid geven te werken met hun passie. Het feit dat we deels afhankelijk zijn van de waardering van onze creatieve verkopers en kopers, motiveert ons alleen maar meer om open en eerlijk te handelen. Service staat bij ons altijd op nummer één.